Mapei | Importanța adezivului pentru montarea plăcilor ceramice, Calitatea contează


Atunci când vine vorba de proiectele de construcții și renovări, alegerea adezivilor potriviți este esențială pentru a asigura durabilitatea și rezistența lucrărilor. Mapei, un lider mondial în industria materialelor de construcții, oferă o gamă variată de adezivi de înaltă calitate, potriviți pentru diverse aplicații.


De ce să alegi adezivii Mapei?
Calitate superioară: Mapei este recunoscut pentru standardele sale înalte de calitate și inovație. Fiecare produs este testat riguros pentru a îndeplini cele mai stricte cerințe din industrie.
Gama variată: Indiferent dacă ai nevoie de adezivi pentru gresie, faianță, parchet, sau pentru proiecte speciale, Mapei are soluția perfectă. Durabilitate și rezistență: Produsele Mapei sunt concepute pentru a rezista în timp, oferind o aderență excelentă și o durabilitate pe termen lung.
Ușor de utilizat: Formula adezivilor Mapei este creată pentru a fi ușor de aplicat, economisind timp și efort.

Tipuri de adezivi Mapei și utilizările lor


Adezivi pentru plăci ceramice și gresie

Keraflex: Acest adeziv este ideal pentru instalarea plăcilor ceramice și a gresiei pe suprafețe variate. Oferă o aderență excelentă și flexibilitate, fiind perfect pentru zonele cu trafic intens.
Ultralite S2: Un adeziv ultra-ușor și foarte flexibil, ideal pentru plăcile de mari dimensiuni. Asigură o aplicare uniformă și reduce consumul de material.


Adezivi pentru parchet și pardoseli din lemn

Ultrabond Eco S955 1K: Un adeziv monocomponent pe bază de silan, ecologic și fără solvenți. Oferă o aderență excelentă și permite mișcarea naturală a lemnului.
Ultrabond P990 1K: Un alt adeziv monocomponent, perfect pentru parchetul masiv. Este ușor de aplicat și oferă o aderență puternică.


Adezivi pentru proiecte speciale

Keralastic: Ideal pentru proiectele care necesită o rezistență excepțională la apă și chimicale. Acest adeziv epoxidic este perfect pentru piscine și zone industriale.
Adesilex P10: Un adeziv pe bază de ciment alb, ideal pentru mozaicuri de sticlă și ceramică. Oferă o aderență excelentă și este rezistent la apă.Recomandări pentru aplicarea adezivilor Mapei


Pregătirea suprafeței: Asigură-te că suprafața este curată, uscată și netedă. Elimină orice urmă de praf, grăsime sau materiale desprinse.
Amestecarea corectă: Urmează instrucțiunile de pe ambalaj pentru a amesteca adezivul corespunzător. Utilizarea unui mixer electric poate ajuta la obținerea unei consistențe omogene.
Aplicarea uniformă: Folosește o spatulă adecvată pentru a aplica adezivul într-un strat uniform. Acest lucru va asigura o aderență optimă și va preveni formarea golurilor de aer.
Respectarea timpului de uscare: Acordă suficient timp adezivului să se usuce înainte de a continua cu următoarele etape ale proiectului. Graba poate compromite calitatea lucrării finale.


Adezivii Mapei sunt alegerea ideală pentru oricine dorește să asigure calitatea și durabilitatea lucrărilor sale. Indiferent de proiect, Mapei oferă soluții adaptate nevoilor specifice, garantând rezultate excelente. Investind în adezivi de calitate, investești în durabilitatea și frumusețea proiectului tău.