Kerakoll | Adezivi de Înaltă Performanță pentru Proiectele Tale de Succes


Kerakoll este o companie renumită la nivel mondial, specializată în producția de adezivi și materiale pentru construcții ecologice și sustenabile. Cu un angajament ferm față de inovație și respect față de mediu, Kerakoll oferă soluții de înaltă performanță care răspund celor mai exigente cerințe ale profesioniștilor din domeniul construcțiilor.


De ce să alegi adezivii Kerakoll?

Calitate superioară și inovație: Kerakoll se remarcă prin dezvoltarea continuă a tehnologiilor avansate, oferind produse care îmbină performanța excepțională cu respectul pentru mediul înconjurător.
Gama variată de produse: Indiferent de tipul de proiect, Kerakoll are adezivi potriviți pentru plăci ceramice, piatră naturală, parchet, și multe altele.
Sustenabilitate și ecologie: Produsele Kerakoll sunt concepute pentru a reduce impactul asupra mediului, fiind fabricate din materiale ecologice și cu emisii reduse de CO2.
Fiabilitate și durabilitate: Adezivii Kerakoll sunt recunoscuți pentru aderența lor excelentă și durabilitatea pe termen lung, asigurând rezultate impecabile în orice proiect.


Tipuri de adezivi Kerakoll și utilizările lor; Adezivi pentru plăci ceramice și piatră naturală

H40 Eco Flex: Un adeziv flexibil, pe bază de ciment, perfect pentru plăci ceramice și piatră naturală. Asigură o aderență puternică și este ideal pentru suprafețe deformabile.
Biogel No Limits: Acest adeziv pe bază de gel este potrivit pentru orice tip de plăci și substrat, oferind o versatilitate remarcabilă și o aplicare facilă.
Adezivi pentru parchet și pardoseli din lemn

SLC Eco L34: Un adeziv ecologic, pe bază de apă, ideal pentru instalarea parchetului masiv și stratificat. Asigură o aderență excelentă și respectă normele de emisii reduse.
SLC Eco Flex: Un adeziv flexibil, pe bază de poliuretan, perfect pentru pardoseli din lemn în condiții de solicitare intensă. Oferă o elasticitate superioară și o rezistență remarcabilă.
Adezivi pentru proiecte speciale

Kerakoll Bioflex: Un adeziv universal, potrivit pentru diverse aplicații, de la plăci ceramice la piatră naturală și mozaicuri. Este ușor de utilizat și oferă o aderență de lungă durată.
Kerakoll Superflex: Ideal pentru suprafețe critice și condiții extreme, acest adeziv asigură o rezistență excepțională la apă și intemperii.


Recomandari pentru aplicarea adezivilor Kerakoll


Pregătirea corectă a suprafeței: Curăță și nivelează suprafața înainte de aplicarea adezivului. O pregătire corespunzătoare asigură o aderență maximă și previne eventualele probleme.
Amestecarea adezivului: Urmează instrucțiunile de pe ambalaj pentru a obține o consistență uniformă și omogenă. Utilizarea unui mixer electric poate fi de ajutor.
Aplicarea uniformă: Utilizează o spatulă adecvată pentru a aplica adezivul în strat uniform. Aceasta va preveni formarea golurilor de aer și va asigura o aderență optimă.
Timpul de uscare: Respectă timpul de uscare recomandat pentru fiecare tip de adeziv. Graba poate compromite calitatea și durabilitatea proiectului.


Kerakoll reprezintă alegerea perfectă pentru oricine caută adezivi de înaltă performanță, fiabili și ecologici. Gama variată de produse Kerakoll asigură soluții pentru orice tip de proiect, garantând rezultate excelente și durabile. Descoperă adezivii Kerakoll și transformă-ți proiectele în realizări de succes.