Smeg | Frigider 4 uși Freestanding-“FQ960BL6”
Construcție Durabilă și Fiabilitate: Construit din materiale durabile și componente de înaltă calitate, frigiderul Smeg FQ960BL6 este proiectat pentru a rezista în timp și pentru a oferi o funcționare fiabilă pe termen lung, necesitând un minimum de întreținere.

Capacitate și Organizare: Cu o capacitate totală de stocare generoasă, frigiderul dispune de multiple rafturi din sticlă securizată și sertare pentru fructe și legume, asigurând o organizare eficientă a alimentelor. Ușile sunt dotate cu suporturi pentru sticle și recipiente mai mari.

Performanțe și Eficiență Energetică: Dotat cu tehnologie avansată pentru menținerea unei temperaturi constante și uniforme în interior, frigiderul Smeg FQ960BL6 este eficient din punct de vedere energetic, contribuind la economisirea resurselor și la reducerea facturilor lunare.

Funcții și Caracteristici Speciale: Include funcții moderne precum sistemul de răcire No Frost, care împiedică formarea de gheață și condens în interior, menținând alimentele proaspete pentru o perioadă mai lungă. Controlul electronic al temperaturii permite utilizatorului să ajusteze setările în funcție de necesități.