SERVICII

Design

Ne propunem să vă oferim o experiență personalizată și inovatoare. Viziunea ta devine baza creativității noastre, iar produsele de calitate pe care îl alegem adaugă o notă de eleganță și distincție fiecărui spațiu.

Permiteți-ne să vă ghidăm prin lumea designului contemporan și să vă inspirăm cu cele mai recente tendințe și inovații. Echipa noastră de specialiști este pregătită să vă asiste în alegerea celor mai potrivite produse pentru proiectul dumneavoastră, indiferent de amploarea sau stilul acestuia.

Consultanta

Fie că îți dorești un aspect clasic și atemporal sau un design modern și îndrăzneț, suntem aici să îți oferim opțiuni variate și să îți prezentăm produsele care se potrivesc cel mai bine viziunii tale.

Proiectare 3D

Cu o pasiune pentru detalii și o experiență vastă în spate, creăm planuri tridimensionale ce capturează esența spațiului tău.

Experienta

De peste 10 ani in domeniu, suntem aici să ne dedicăm creativitatea și cunoștințele pentru a transforma visurile în realitate.  

 

Calitate

În orice etapă a colaborării noastre, vei simți influența calității noastre. Ne bucurăm să aducem valoare în fiecare proiect și să construim relații de durată prin servicii și produse care se ridică la înălțimea standardelor noastre.Design

Realitate

<Trage>

MISIUNE

Spazio Ideea isi datoreaza numele vointei fondatoriilor sai pentru a crea un loc, un „spatiu” dedicat „ideilor”, stilului, design-ului, o vitrina de lux, unde fiecare obiect transcende functia sa si devine ARTA, STIL, DESIGN. Noi nu vindem doar produse, ci idei, adica ceea ce noi propunem este rodul creativitatii unor designeri de renume mondial, care acorda o atentie deosebita la alegerea materialelor, stilului, unde dezvoltarea tehnologica continua devine un obiectiv de urmarit.

Aceasta a fost posibila datorita colaborarii cu firme italiene printre cele mai bune din industria lor (ceramica, parchet, obiecte sanitare, sisteme de iluminat, mobila de bucatarie la comanda si mobilier pentru toata  casa, etc), cu experienta dovedita si prestigiu. Numai in acest fel, putem oferi profesionalism si calitate, pentru realizarea dorintelor clientului.

În final, misiunea noastră este de a aduce bucurie și inspirație în viața oamenilor prin spații care să îi reprezinte, să le îmbunătățească calitatea vieții și să le ofere un refugiu de frumusețe și confort în lumea agitată de azi.