Marazzi | Plăci Ceramice “Sistem-C” Pătrate cu finisaj lucios


O colecție de plăci pătrate cu finisaj lucios. Paleta sa largă, formată din 29 de nuanțe sofisticate, susține și oferă un spațiu amplu pentru creativitatea designerului, permițând fundaluri și combinații de culori originale.


Materiale Premium: Plăcile ceramice de la Marazzi sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, asigurând o rezistență deosebită în timp. Finisajul lucios conferă un aspect sofisticat și modern, reflectând lumina și creând iluzia unui spațiu mai mare și mai luminos.

Design Elegant și Versatil: Cu un design pătrat clasic și finisaj lucios, aceste plăci sunt perfecte pentru orice stil de amenajare interioară, de la contemporan la tradițional. Disponibile într-o gamă variată de culori, ele pot fi folosite pentru a crea modele unice și atrăgătoare în orice încăpere.

Ușor de Întreținut: Suprafața lucioasă a plăcilor ceramice le face extrem de ușor de curățat și întreținut. Rezistente la pete și umezeală, aceste plăci sunt ideale pentru zonele cu trafic intens precum bucătăriile, băile și holurile.

Durabilitate: Plăcile ceramice Marazzi sunt renumite pentru durabilitatea lor, rezistând cu brio la uzura zilnică. Finisajul lucios nu se va deteriora în timp, păstrându-și strălucirea și aspectul impecabil ani la rând.